26 / 04 / 2024

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm!

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zeminde Tecnica ile sürdürüyor...




Ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile sınırsız seçenekler sunan Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor. Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim’in köklü Ar-Ge tecrübesi ile üretilen Tecnica, zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunuyor. Kalekim’in Ar-Ge bilgi birikimiyle geliştirerek, Alman ve İtalyan teknolojileriyle desteklediği Tecnica Zemin Sistemleri; çevreye duyarlılığından asla ödün vermeyen ürün ailesiyle, üretim ve yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. 


Her yerde Tecnica Çok geniş bir kullanım alanı olan Tecnica; “Yüksek kimyasal ve mekanik dayanım gerektiren üretim alanları”, “lojistik depolama alanları”, “gıda ve ilaç üretim alanları”, “katlı otoparklar”, “genel üretim alanları”, “ticari yapılar”, “ofisler” ve  “dış mekan aktivite alanları”nda estetik, uzun ömürlü ve hızlı çözümler üretiyor. Sektöre kazandırdığı yeniliklerle ilklere imza atan Kalekim, Tecnica Zemin Sistemleri ile birlikte sunduğu profesyonel teknik destek ve servis hizmetleriyle de her aşamada mükemmelliği hedefliyor. 


Kalekim Hakkında


Kalekim A.Ş., yapı kimyasalları alanında üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye’de birinci, Avrupa’da ise 5’inci şirket konumundadır. Yurtiçinde İstanbul, Isparta, Mersin, Yozgat ve Erzurum tesislerinde üretimini sürdüren Kalekim, aynı zamanda Rusya’daki fabrikasıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biridir. Kurulduğu 1973’ten bu yana seramik yapıştırıcısından su yalıtım çözümlerine, ısı yalıtımından boyaya, endüstriyel zemin çözümlerinden derz dolgu malzemelerine kadar geniş yelpazede üretim yapan Kalekim, inşaat sektörünün birçok alanında faaliyet göstermektedir. 


Geri Dön