20 / 04 / 2024

Kaleseramik Fabrikaları yılın ilk ihracatını yaptı!

 Kaleseramik Fabrikaları yılın ilk ihracatını yaptı!

Çan ilçesinde kurulu Kaleseramik Fabrikaları yılın ilk ihracatını yaptı. Yılın ilk yurt içi sevkiyatı da İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Erzurum ve Gaziantep'e yapıldı



Fabrikada tırlara yüklenen seramikler, kurban kesimi ve dua edilmesinin ardından, Fransa, İtalya, İngiltere, Kanada ve Suudi Arabistan'a gönderildi. Yılın ilk yurt içi sevkiyatı da İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Erzurum ve Gaziantep'e yapıldı. 

     Kale Grubu'nun yapı ürünleri operasyonlarından sorumlu başkanı Selim Ergün, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci en büyük seramik karo üreticisi konumunda olduklarını söyledi. 

     Bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye'den ihracat yaparak ulaştıklarını dile getiren Ergün, ''Şimdi İtalya'daki markamızın gücüyle uluslararası bir oyuncu olarak konumumuzu daha yukarıya taşıyacağız. Pazar talep ve tercihlerin ışığında tasarlanan ürünlerle büyümeye devam eden Kale Grubu'nun, bugün Avrupa'dan ABD'ye, gelişen Ortadoğu'dan Afrika pazarlarına kadar 400'ü aşkın ihracat noktası bulunuyor, 100 ülkede Kale markalı ürünlerimiz satılıyor'' dedi. 

AA


Geri Dön