23 / 04 / 2024

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 



Kocaeli Kandıra Belediyesi hizmet binası için yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kocaeli Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan inşaat çalışmaları büyük oranda tamamda tamamlanırken imalat çalışmaları için ise yoğun mesai harcanıyor. 

İmalat çalışmaları devam ediyor

Kandıra Belediye Hizmet Binası'nın inşaatında mekanik montaj traverten cephe kaplaması, alüminyum kompozit panel cephe kaplaması ve asansör holü mermer duvar kaplaması imalat çalışmaları sürüyor. Diğer yandan  lineer asma tavan, kalsiyum sülfat özlü yükseltilmiş döşeme montajı, laminant kapı kanadı takılması ve giriş holü ışıklık çelik imalatları ilgili personler tarafından gerçekleşiyor. 

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Üç blok olarak inşa ediliyor 

Bina inşaatı tamamlandığında 3 bodrum, zemin ve 3 kata sahip olacak. Binanın en alt ve orta katında bodrum katlarında otopark bulunacak. En alt katında 44, orta bodrum katında ise 40 araç kapasitesi olacak.  Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

İkinci katta meclis salonu 

Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları inşa edilecek. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak planlandı. Bu katta ek olarak personel dinlenme terası da bulunacak. 

13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan bina toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak.
 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 


Geri Dön