19 / 04 / 2024

Kandıra Tapu Müdürlüğü’nde son aşamaya gelindi!

Kandıra Tapu Müdürlüğü’nde son aşamaya gelindi!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Modernizasyon Projesi kapsamında Kandıra Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde 27 Temmuz’da başlayan tadilat çalışmalarının sonuna gelindi. Hizmet alanının 3 kat büyütüldüğü çalışma 27 Kasım’da bitecek




Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Modernizasyon Projesi kapsamında Kandıra Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde 27 Temmuz’da başlayan tadilat çalışmalarının sonuna gelindi. Tadilat süresi boyunca hizmette aksama yaşanmaması için dağınık ve tozlu odalarda özverili bir şekilde çalışmalarına devam eden personel, 27 Kasım’da daha kaliteli, modern ve elektronik alt yapısı yenilenmiş bir şekilde vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

 

2 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Kandıra Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Ali Abaylı, hizmet alanının genişlemesiyle tadilat öncesi yapmış oldukları hizmetlerde artış olduğunu, bu nedenle 2 müdür yardımcısı olmak üzere 7 personeli daha bünyelerine eklediğini ifade etti. Yılbaşı itibariyle 2 silahlı güvenlik görevlisini de bünyelerine katacaklarını belirten Abaylı, vatandaşa daha güvenli ve kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını söyledi.

 

MOBİLYALARIN TÜMÜ DEĞİŞTİ

Tadilat çalışmaları esnasında Kandıra Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün 98 bin TL bedelle tüm mobilyalarının değiştiğini kaydeden Abaylı, “Bünyemizdeki tüm mobilyalar ve kısmen bazı bilgisayarlar, köy okullarında ve ihtiyacı olan kurumlarda kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi. Müdürlüğümüz ve personel odalarındaki tüm mobilyalar 98 bin TL bedel ile değiştirildi” dedi.

 

DAHA HIZLI HİZMET

Tadilat çalışmaları bittiğinde hizmet alanının 3 kat genişleyeceğini ifade eden Abaylı, “Sistem oturduğunda vatandaşımız gelip bankadan aldığı sıra gibi sıramatikten sıra alacak. Kabinlerimizi 1’den 4’e çıkardık. Vatandaşımız burada başvurusunu yaptıktan sonra akit sistemine başvuracak. Bekleme salonlarında görecekleri işlem takip monitöründe işleminin kaçıncı sırada olduğunu, hangi aşamada olduğunu ve hangi memurla görüşmesi gerektiği bilgilerini görebilecek” diye konuştu. 



Manşet Kocaeli


Geri Dön