18 / 04 / 2024

Kanyon AVM ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor!

Kanyon AVM ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor!

Sabanur Kıraç bugünkü yazısında Kanyon AVM'nin ünlülerin gözdesi olmaya devam ettiğinden söz ediyor



Bir kez daha yazmama gerek yok. Herkes biliyor. İstinye Park'a yerleştireceğiniz bir magazin muhabiriyle tüm gazeteye yetecek kadar dedikodu ve haber çıkarabilirsiniz. Malum hem ünlüler hem sosyetikler hep oraya takılıyor. Sonuç olarak da bu dönemin kaymağını orası yiyor. Tıpkı bir zamanlar Kanyon'un yaptığı gibi.
Uzun süredir gitmiyordum Kanyon'a. Açıkçası biraz da demode oldu diye düşünüyordum. Ama bizimkiler bu cumartesi orada buluşalım deyince bir şey diyemedim. Aslında daha park yerine girerken anlamalıydım yanıldığımı. Park edecek yer bulmak için yarım saat uğraşıp kafe ve restoranların olduğu kata çıkıncaya kadar aklım hala İstinye'deydi. Ne kadar yanılmışım. Meğer Kanyon ölmemiş. Hatta hala eskisi gibiymiş.
Kafanızı nereye çevirseniz orada tanıdık bir sima görüyorsunuz hâlâ. Sanki Nişantaşı'nın yarısı orada. Yemek yiyecek yer bulmaksa neredeyse imkansız. Mesela biz de Hıncal Uluç gibi Num Num'da oturmak istedik ama yer yoktu. O yüzden de mecburen Özlem Yıldız ve kocasının oturduğu Gina'ya geçmek zorunda kaldık.
Yemekleri midemize indirdikten sonra, asıl geliş amacımız olan sinemalara yöneldik. Yemekten önce biletlerimizi almamakla ne büyük hata yapmışız! En öndeki sıralar dahil olmak üzere tek bir boş koltuk bile kalmamıştı izlemek istediğimiz filmde. Böylece Kanyon'u küçümseyerek bir gol daha yemiş olduk.  İşin özeti: Kanyon'da hem kafeler, hem de sinema ağzına kadar doluydu geçen cumartesi. Benim gibi aklı İstinye Park'a takılmış olanlara duyurulur.
Cadde


 


Geri Dön