29 / 03 / 2024

Kapaklı Belediyesi Ağustos ayında 20 inşaat ruhsatı verdi!

Kapaklı Belediyesi Ağustos ayında 20 inşaat ruhsatı verdi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Ağustos ayında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 aylık süre zarfında toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini kaydetti...



TEKİRDAĞ'A bağlı Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Ağustos ayında 20 inşaat ruhsatı verildiği açıklandı. 


Kapaklı Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Ağustos ayında yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 aylık süre zarfında toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini kaydetti. Ağustos ayında toplam 34 adet inşaatın Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce yerinde kontrolleri ve hak ediş evrak kontrollerin yapıldığını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Konuyla ilgili Mal Müdürlüğü'ne gerekli ödeme yazıları yazıldı. Bununla birlikte 2 adet inşaat için de yenileme ruhsatı düzenlendi. Ayrıca 22 adet imar durumu belgesi de 1 aylık süre zarfında hazırlandı" dedi. 

Bir aylık süre zarfında toplam 32 adet imar durumu hakkında resmi yazıların ilgili yerlere yazıldığını kaydeden Başkan İrfan Mandalı, "Ağustos ayında 10 adet Şantiye Şefi istifası için kontrole çıkıldı. 9 adet şikayet yazısına gereği yapıldı. 4 adet YİBF değişikliği yapılıp ruhsat yazıldı. 

Bunun yanında Ağustos ayında toplam 4 adet de encümen kararı alındı" ifadelerini kullandı. 

Ağustos ayında Kapaklı sınırları işçinde toplam 20 adet inşaat ruhsatı verildiğini dile getiren Başkan Mandalı, "Toplam 88 adet yapı kullanma izin belgesi düzenlendi, onaylandı ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na gönderildi. 35 adet binanın ilişiksizlik belgeleri için SGK yazıları yazıldı. İnşaatı biten 78 adet yapının harç tahsili yapılması için Vergi Dairesine yazıları yazıldı. 6 adet binanın asansör tescil belgeleri düzenlendi. 2015 yılı bütçesi hazırlanıp mali hizmetler müdürlüğüne sunuldu" açıklamasında bulundu. 


Trakya Gazetesi 




Geri Dön