26 / 04 / 2024

Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kent genelinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden yatırımları inceleyerek son durumları hakkında görevli personelden bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak, Çorlu ilçesindeki Gölbaşı Parkı'nda incelemeler yapan Başkan Albayrak, daha sonra Çerkezköy ilçesinde bulunan Kent Park Pavilion alanı inceledi. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, her ili parkın da vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinin ardından Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Kapaklı Kültür Merkezi'nde incelemeler yaptı. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, Kapaklı Kültür Merkezi'nin kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kapaklı ilçesinin ardından Saray ilçesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından "11 İlçeye 11 Okul" projesi kapsamında tamamlanma aşamasına gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yapımı süren Saray Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Her iki yatırım hakkında da görevli personelden bilgi alan Başkan Albayrak, yatırımların Saray ilçesine büyük fayda getireceğini belirterek hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.


Geri Dön