26 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ve Kapaklı ilçelerinde inşaatı devam eden projeleri inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Saray ilçesindeki Vize Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan RCC beton asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada yapımında sona gelinen Kapaklı Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla birlikte incelemeler yaptı. Estetik tasarımı ve modern mimarisiyle göz dolduran Kapaklı Kültür Merkezi'nin projesi Etüt ve Proje Dairesi tarafından hazırlandı. Kültür Merkezi bünyesinde 296 koltuklu çok amaçlı salon, kütüphane, 9 derslik, fotoğrafçılık atölyesi, dans atölyesi, müzik atölyesi, tiyatro atölyesi, balo salonu, ticari alan, cep sineması, 3 adet kafe ve restoran bulunuyor. 

Konu ile ilgili konuşan Başkan Albayrak, "Kapaklı İlçemizde, Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2019 yılı Ocak ayı sonunda hizmete açılacak olan Kapaklı Kültür Sarayı'nda devam eden çalışmaları vatandaşlarımızla birlikte inceledik. Öncesinde sabah çorbamızı hemşerilerimle beraber içtik. Çalışmalarda sona yaklaşılmıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.


Geri Dön