28 / 03 / 2024

tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi son durum

tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Kültür Merkezi'ni tamamlıyor.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçesine yapılacak olan Kültür Merkezi'nin protokolü imzalandı.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi 2019'da açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak inşaatı devam eden Kapaklı Kültür Merkezi projesini inceledi.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Tekirdağ kültür merkezine kavuşuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyonu Başkanlığı koordinesinde yürütülen inşaat çalışmaları yüzde 99 tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Tekirdağ Kültür Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, yaptığı açıklamada Tekirdağ Kültür Merkezi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını söyledi.

Kapaklı Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi son durum Haberi

tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ve Kapaklı ilçelerinde inşaatı devam eden projeleri inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Saray ilçesindeki Vize Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan RCC beton asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada yapımında sona gelinen Kapaklı Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla birlikte incelemeler yaptı. Estetik tasarımı ve modern mimarisiyle göz dolduran Kapaklı Kültür Merkezi'nin projesi Etüt ve Proje Dairesi tarafından hazırlandı. Kültür Merkezi bünyesinde 296 koltuklu çok amaçlı salon, kütüphane, 9 derslik, fotoğrafçılık atölyesi, dans atölyesi, müzik atölyesi, tiyatro atölyesi, balo salonu, ticari alan, cep sineması, 3 adet kafe ve restoran bulunuyor. 

Konu ile ilgili...