19 / 04 / 2024

Kar Yapı'dan yeni projeler geliyor!

Kar Yapı'dan yeni projeler geliyor!

Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanında konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.




Kar Yapı tarafından hayata geçirilen Edonia Garden projesinin lansmanı bugün yapıldı. Raffles İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıya Kar Yapı Satış ve Pazarama Müdürü Güven Uşak, Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ve Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Üçüncü katıldı.

Toplantıda konuşan Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Yapı olarak yeni projeler inşa edeceklerini ve konut sektöründe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Kar Yapı olarak ellerinde değerli arsaları olduğunu söyleyen Üçüncü, ikinci konut  projelerini de Pendik'te hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Edonia Garden'da lansmana özel fırsat
120 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Kurtköy Edonia Garden projesi 4 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Lansmana özel olarak metrekare birim fiyatının 3 bin TL'den başladığı projede en düşük konut bedeli 199 bin TL olarak belirlendi. Projeden yüzde 25 peşinat, 60 ay 0 faiz imkanıyla ya da banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön