19 / 04 / 2024

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.



Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş’nin 3. Kuşak temsilcisi Tolga Ülkealan, konut alacaklara özel açıklamalarda bulundu. Ülkealan, ev alırken önem verilmesi gereken detayları paylaştı.

Projelerinde en çok önem verilen detayın huzur, rahat hareket edilebilecek geniş alanlar ve güvenliğin bir arada olduğunu vurgulayan Ülkealan, hayata geçirdikleri projelerde ailelerin yaşayabileceği geniş alanlar tasarladıklarını söyledi. 

Geniş alanlı evlerin çocuklu ailelerin rahatlıkla kullanabileceği ortak yaşam alanları oluşturukduğunu söyleyen Ülkealan, projelerin büyük ilgi uyandırdığını söyledi. Ülkealan, ailelerin vakit geçirmesini sağlayacak 24 metrekare ve 48 metrekare arasında değişen büyüklüklerde evler tasarladıklarını belirtti.

Güneş alan 3 cepheli aydınlık mekanlar için yüksek tavan ve geniş camlar kullanıldığını belirten Ülkealan, daha çok mahremiyet için yan komşuyla ortak duvar olmaması, site içinde çocukları huzurla bırakabilmek için güvenli alanlar ve her daire için bağımsız kapalı otopark büyük konfor sunduklarını açıkladı. 

 

http://ulkealan.com/


Geri Dön