27 / 04 / 2024

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.



AK Parti  İzmir  İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarları kentsel dönüşüm konusunda bilgi vermek amacıyla mahalle toplantılarına Yurtoğlu'nda devam etti.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, bir yerin "riskli alan" ilan edilmesinin doğalgaz ya da altyapı hizmetlerinin gelmesiyle hiçbir engel oluşturmadığını söyleyen Şengül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini ve ilçedeki tüm sorunların çözülmesi için çalışmaların başladığını ifade etti. 

Şengül, "Kentsel dönüşüm sürecinden rant sağlamak isteyenler, vatandaşın duygularıyla oynayarak kara propaganda yapıyor. 'Sizi bulunduğunuz yerden alıp, başka yere taşıyacaklar' diyenler, kesinlikle iyi niyetli değildir. Bu kişilere inanmayın. Devletimiz, sizin evinize göz dikmez, sizleri mağdur etmez. Bundan emin olun. Ayrıca Karabağlar'da hizmeti yapması gerektiği halde yerine getirmeyenler, bahane olarak kentsel dönüşümü gösteriyor. Bunlara da prim verilmemeli" açıklamasında bulundu.

Karabağlar'ın ardından AK Parti ve MHP teşkilatlarından bini aşkın kişinin katılımıyla yapılan Menemen'deki programa katılan Başkan Şengül, Cumhur ittifakının önemini ifade etti. 

Başkan Şengül, "Ülkemizin büyümesinden, gelişmesinden ve dünyadaki tüm mazlumların hakkını savunmamızdan rahatsız olanlar mevcut. Bu süreçte ülkemizin de hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe ihtiyacı var" diye konuştu. 


Geri Dön