19 / 04 / 2024

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.



Lunaparkta gondol, dönme dolap, çarpışan otolar, disko, elma kurdu, küçük salıngaç, mini dönme dolap, tren, trambilin ve kanguru gibi oyun guruplarının yer alacağını ifade eden Vergili, "Lunaparkın ağustos ayı içerisinde kurulma işleminin bitirilip Karabük halkının hizmetine sunulması için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.



- Yol genişletme ve istinat duvarı çalışmaları 

Vergili, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle aralarında yol genişletme ve istinat duvarları yapım çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.



Adliye binası yanındaki yolda büyük ölçüde genişletme çalışmaları yaptıklarını aktaran Vergili, şunları kaydetti: ''Ekipler çalışmaları aralıksız sürdürecek. Bu yolun genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanmasıyla hem yol genişlemiş olacak hem de tehlike arz eden duvarlar yapılmış olacak. Belediye ekiplerimiz, Karabük’ü daha iyi ve güzel bir kentte kavuşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor."



Habertürk 


Geri Dön