25 / 04 / 2024

Karaca Home İran'da lansmanını gerçekleştirdi!

Karaca Home İran'da lansmanını gerçekleştirdi!

Karaca Home, İran distribütörü Lindo iş birliğiyle Tahran Azadi Hotel’de düzenlenen ilk lansmanını 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi.



Yurtdışında markalaşma ve mağazalaşma çalışmalarını hızla sürdüren Türk ev tekstili sektörünün öncü markalarından Karaca Home, 5 Mayıs tarihinde İran basının da katılımıyla ilk lansmanını gerçekleştirdi.


Karaca Home'u İran'da; hem İran hem de Dubai’de perakende sektör lideri olan Lindo firması temsil ediyor. Karaca Home’un resmi ve tek dağıtıcısı olan firma yetkililerinin organizasyonu ve Karaca Home firmasının satış-pazarlama ekiplerinin desteğiyle düzenlenen lansmana 105 firmadan 170 kişilik katılım sağlandı. 


İran'da çoğunluğu Tahran bölgesinden gelen perakende firma sahiplerinin katılımıyla gerçekleşen lansmana, Türkiye’den Karaca Home Genel Müdür Yardımcısı Erhan İnangül, İhracat Müdürü Aydan Öztaşan ve Pazarlama Müdürü Gamze Yenel katıldı.


Karaca Home’un Ortadoğu’da mağazalaşma çalışmalarında iş ortaklığı yaptığı Lindo, 500 çalışanı ile Karaca Home markasının distribütörlüğünü yapıyor. Tahran başta olmak üzere Karaca Home markası İran’da 38 bayi mağazasında ve bir tanesi Tebriz LalePark AVM’de olmak üzere Lindo ‘ya ait sekiz mağazada satışa sunuluyor.



Dünya


Geri Dön