26 / 04 / 2024

Karaca Home'un yeni aksesuar grubu görücüye çıkıyor!

Karaca Home'un yeni aksesuar grubu görücüye çıkıyor!

Karaca Home, geçtiğimiz sene Züchex’12 fuarında ki lansmanı ile sektöre merhaba derken, bu yıl da fuarın ağır toplarından biri olarak Züchex 2013’te ki yerini alıyor...




Karaca Home, 19 – 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde yapılacak olan Züchex 2013 fuarına 1. Hall’ de yer alan 1.900 m2’lik görkemli standı ile 2. kez katılıyor. 2014 kış koleksiyonunu ve katalog çekimlerini tamamlayan Karaca Home,  Züchex fuarında yine iddialı ve özel hazırlandı. Karaca Home’un 2014 kış koleksiyonu ve yepyeni Aksesuar grubu ilk kez bu fuarda sergilenecek.


Ürünlerinde estetik tasarım ve kaliteyi bir araya getiren Karaca Home birbirinden şık nevresim takımları, yatak örtüleri, komplettler, triko battaniyeler, havlu ve bornozlara paralel olarak ev tekstili ile uyumlu bir Aksesuar koleksiyonu da hazırladı.


Ve Karaca Home Aksesuar Grubu…


Karaca Home, geçtiğimiz sene Züchex’12 fuarında ki lansmanı ile sektör merhaba derken, bu yıl da Züchex 2013’te yeni sürpriz ile yer alıyor. 8 aylık yoğun bir ekip çalışmasının ardından Karaca Home, 1.100 çeşit ürün ile Aksesuar grubuna giriyor. Ev tekstilinin yanında oldukça geniş bir ürün gamı ile dekoratif eşyadan çerçeveye, çiçekten mumluğa kadar aksesuar grubunun tamamı bu fuarda özel bir bölümde ilk kez tüketici ile buluşacak.


Geri Dön