19 / 04 / 2024

Karadeniz'in en büyük seramik ve porselen showroomu Samsun'da açılacak!

Karadeniz'in en büyük seramik ve porselen showroomu Samsun'da açılacak!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, "Hem ülke genelindeki yatırımlarımız hem de yurt dışı ihracatımız yeni yılda da artarak devam edecek" dedi...



NG Kütahya Seramik ve NG Kütahya Porselen, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük seramik ve porselen showroomunu, Samsun'da 18 Aralık'tan itibaren müşterilerinin hizmetine sunacak.


Güral, 3 bin metrekare alana sahip NG Kütahya showroomda basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Samsunlulara alışılmışın dışında güzellikler sunacaklarını söyleyen Güral, özel tasarımların yaratıcı markaları NG Kütahya Seramik ve NG Kütahya Porselen ile Karadeniz Bölgesi’ndeki yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.


Karadeniz sahil şeridindeki diğer illerde de yatırımları olduğunu anlatan Güral, "Bu kadar büyük değiller ama Trabzon, Ordu ve Giresun’da inşaatlarımız başladı. Bunlar mevcut olan bayilerimizin imkanlarını daha da geliştirecek. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde de devam eden plaza ve shovroom yatırımlarımız devam ediyor. Enleri ve ilkleri çok seviyoruz. Yapılmayan ne varsa onları tespit edip yapmaya çalışıyoruz. Geçen ay Konya’da açmıştır. Çok önemli yansımaları olmuştu. Samsun’a da katma değer anlamında katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.


- "Hanımlar bizim öncelikli hedef kitlemizdir"


Samsun'da açılacak showroomun tüm Karadeniz Bölgesi’ne hitap edeceğini açıklayan Güral, şunları kaydetti:


"Samsun’un hak ettiği değeri verebilmek adına planlanmış, Kütahya seramik bünyesinde Karadeniz Bölgesi’nde 16 iş ortağımız, 169 iş ortaklarımızın müşterileri, 300 mimar ve müteahhide yakın olacak bir projedir. 3 bin metrekare büyüklüğündeki mağazada yer ve duvar seramikleri ve son tasarım porselen modellerimiz ve ürünlerimizi bölge halkının hizmetine sunacağız. İşin en önemli noktası nihai kullanıcılar olan hanımlar bizim öncelikli hedef kitlemizdir. Ev hanımları buraya geldiklerinde arzu ettikleri porselen ürünlerimiz burada. Koreka otel, restorant ve kafe ürün guruplarımız da burada olacak. Herkesin gözüne ve gönlüne hitap edecek özel tasarımlar görülebilecek."


Hem seramik hem de porselen sektöründe Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam edeceklerini belirten Güral, "NG Kütahya Porselen ve NG Kütahya Seramik olarak bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarımızda ‘ilk ve en büyük’ olma arzusuyla yola çıktık. Hızla ilerlediğimiz bu yolda hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyor, açtığımız showroomlarla sektörümüzdeki yerleşmiş anlayışları değiştirip ezberleri bozuyoruz. Hem ülke genelindeki yatırımlarımız hem de yurt dışı ihracatımız yeni yılda da artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.


Güral, NG Kütahya showroomun açılışını 18 Aralık'ta gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.


AA


Geri Dön