26 / 04 / 2024

Canik, Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümüne sahip!

Canik, Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümüne sahip!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, " Bugün Karadeniz 'in en büyük gelişim ve dönüşümüne sahip bir ilçesiyiz. Nereden nereye geldik " dedi.



Belediyecilik hizmetlerinin sadece çöp toplamak ve yol yapmak olmadığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Artık bu işler rutin işler oldu. 10 sene önce maalesef bunlar konuşulurdu. İlçede ikamet edenlerin sosyal ve kültürel hayatı konuşulmazdı. Mesela, 2004 yılında Canik'te bir tane kültür merkezi, spor merkezi, anaokulu, konut projesi yoktu. Bugün ise Karadeniz'in en büyük gelişim ve dönüşümüne sahip bir  ilçeyiz" dedi ilçesiyiz. Nereden nereye geldik" dedi. 



Göreve geldiği günden itibaren Canik'te yatırım üstüne yatırım koyduklarını ifade eden Genç, "Doğru politikalarla hayal edilemeyecek projelere imza attık. Vatandaşımızdan aldığımız güç ile Canik'teki dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konut alanında yaptığımız dönüşümü, kültür, sanat, eğitim, spor gibi alanlarda yaptığımız gelişimlerle destekliyoruz. Canik'te 10 yılda hep birlikte yeni bir şehir inşaa ettik" diye konuştu. 



EKONOMİK GELİŞİM SAĞLANDI 


Genç, "Mavi-Yeşil, Kuzey Yıldızı, şimdi ise Yeni Mahalle projelerimiz Türkiye'de şehirleşme alanında örnek gösterilecek projelerdir. İlçemizin her noktasında çok güzel noktaya geldik. Bölgemizde son 10 yılda inanılmaz yatırımlar oldu. Toplam tutarı 2,5 milyar lira. Bu yatırımlar sonucunda 6 bin 500 kişiye istihdam imkanı doğdu, ilçemiz ekonomik gelişim sağladı. İnşallah hep birlikte şehrimizin gelişim ve dönüşümünü sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.  


Hedef Halk


Geri Dön