16 / 04 / 2024

Karaincir Taşevler'den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

 Karaincir Taşevler'den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

Firma: SENG Yapı

Proje: Karaincir Taşevler

Bodrum Karaincir Koyu’nda dünyaca ünlü muhteşem denizi, geniş yeşil alanları ve denize sıfır konumu ile SENG Yapı tarafından hayata geçirilen “Karaincir Taşevler” projesinin içinden huzur geçiyor



9.230 metrekare arsa alanı üzerine kurulu, çağdaş mimari yaklaşım ile doğal yığma taştan yapılmış iki katlı 13 adet evden oluşan bu özel projenin mimarisi, Fahrettin Aykut Studio imzasını taşıyor.  Karaincir Taşevler  Projesi, Mayıs 2013’te sahiplerine teslim ediliyor. Projede fiyatlar 530 bin dolar ile 620 bin dolar arasında değişiyor.

 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!


Karaincir Taş Evler projesi tanıtım gecesi görüntüleri için tıklayınız


Karaincir’in Suları AŞK’tır, Sek İçilir…

ABD’li Forbes Dergisi tarafından dünyanın en iyi 15 kumsalından biri olarak seçilen Bodrum Akyarlar bölgesindeki Karaincir Koyu, yat ve teknecilerin vazgeçilmez duraklarından biri. 

 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

500 metrelik uzun sahili, incecik kumu, koyun her iki ucundan yükselen rüzgârı kesen tepeleri, yarım adadaki diğer koylar arasındaki en ılık, temiz ve dibi kum olan denizi ile Karaincir Koyu denilen saklı güzellik, Bodrum merkeze 16 kilometre mesafede.


Karaincir Taş Evler projesi Murat Aydoğ röportajı için tıklayınız


 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

Doğal mimaride yankılanan dost kahkahalar… 

Yarım adanın en uzun sahili Karaincir Koyu’nda alabildiğine uzanan denize el değme mesafesindeki tek yerleşim yeri olan Karaincir Taşevler; 9.230 m2’ lik alan üzerinde, her biri 195 m2 genişliğe sahip iki katlı, iki arabalık kapalı otoparka sahip 13 müstakil evden oluşuyor. Ev sahiplerine özel dikilen tonozlar da deniz sevdalılarının yelkenlilerine barınak olma görevini üstleniyor. Yeşilin tüm tonlarını barındıran yaklaşık 300 m2’lik bahçeleri, 


Bodrum’un simgesi Hekimköy taşından yapılan mimari dokusuyla doğal yaşamı yanıbaşınıza taşıyor. 

Dost sohbetlerine mekân olan ahşap pergolalı ferah verandasıyla Karaincir Taşevler, unutulmaz anılara ev sahipliği yapıyor. Havuzbaşındaki snack bar’da yudumlayacağınız bir kadeh şarap ise, aynı renkte batan güneşin ihtişamına eşlik ediyor.  

 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

Çocukluğumuzun evleri kadar sıcak ve huzurlu, torunlarımıza kalacak kadar zamana meydan okuyan… 

Karaincir Taşevler’in içine girdiğiniz anda yüzünüze vuran o serinlik, sizi bir anda dedenizin taş konağına götürüyor. Boyu beş metreyi bulan yüksek tavanı, yığma doğal taş duvarları ve evin içindeki doğal ahşap kokusu sizi sarıp sarmalıyor. Salona açılan 3 yatak odası, her odaya ait 3 banyosu, içinde birbirinden lezzetli Ege yemeklerinin piştiği, yemek odasına bakan 30 m2’lik açık mutfağı ve kış günlerinde çocuksu bir sevinç yaşatacak taş şöminesiyle Bodrum ruhu, Karaincir Taşevler’de hayat buluyor. 

 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

İç dekorasyonunda taş, ahşap ve demirin armonisine yer verilen Karaincir Taşevler, kat yüksekliğindeki pencereleri ve ayaklarınızın altında geniş bölümler halinde uzanan antrasit seramikleriyle de derinlik hissini pekiştiriyor.

 Karaincir Taşevler den ilk görüntüler! 530 bin dolara!

Sade ama konforlu, modern ama yöresel…

Projenin mimarı Fahrettin Aykut, Karaincir hakkındaki hisleri ve bu duyguların projeye yansımasını şöyle özetliyor: “Karaincir’e ilk kez gittiğimde hatırladığım, eski Bodrum ile karşılaştığımı hissetmem oldu. Heyecanlandım. Sahili, salaş ama lezzetli restoranları, iklimi, ağaçları, sıcakkanlı misafirperver esnafı ile mutlu insanların yeriydi burası. Orada olabilecek bir eve dair aklımdan ilk geçenler “Sade ama konforlu, modern ama yöresel” olmasıydı. Devamında orijinal dokusu korunmuş taş evler yapmak fikri sıcak geldi. Coğrafyaya, dokuya, bulunduğu zamana uygun bir ev hayali için evler yığma taştan olmalıydı. İçeride kullanılan malzemelerin de doğal olduğu bir ev tasarlamaya başladım. Olağanüstü şeyler vaat etmekten ise toprak, deniz ve yeşilin doğallığında, evleri tabiata karışırlarmış gibi tasarlamak fikri çok keyifli geldi. Eski ve doğal teknikler ile modern çizgi bir araya gelmeliydi. Öyle ki bu evlerde dört mevsim yaşam akmalı, kışın şöminesi tütmeliydi. Ve her zaman olduğu gibi aklım çizgilere döküldü, Karaincir Taşevler Projesi ortaya çıktı.” 


 www.karaincirtasevler.com 



projeye sor



Geri Dön