19 / 04 / 2024

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman'a UEFA standartlarında stat!

Karaman’da inşa edilen UEFA standartlarındaki stadyumun yüzde 50’si bitti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yeni stadyumun Karaman’ın en büyük yatırımlarından biri olduğunu söyledi.



Karaman Belediyesi tarafından inşa edilen yeni stadın yüzde 50'si tamamlandı. UEFA standartlarındaki stadyum bölgedeki en büyük yatırımlardan biri olarak yükseliyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Proje Müdürü Hızır Biber ile birlikte Üniversite Mahallesi Kırbağı mevkisinde yapımı devam eden stadyumun inşaatında incelemeler yaptı. Stadyumun son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Çalışkan, "İlimize yapılan yeni stadyumumuz bir aksilik olmazsa 2019 yılının sonu itibarıyla tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Şehir merkezinde, merkezi yatırımların içerisinde hızlı trenden sonra en büyük yatırımın stadyum olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, “Stadyum yaklaşık 100 milyon TL'ye tamamlanacak. Stadyum aynı zamanda 50 bin metrekare arsanın üzerine oturuyor. Bu arsayı da Karaman Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'na hibe yapılmış bir şekilde ortak sürdürdüğümüz projedir. Bütçe büyüklüğü noktasında şehrimizde en önemlilerinden birisi diye biliriz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön