17 / 04 / 2024

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi için düğmeye basıldı!

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi için düğmeye basıldı!

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Karapürçek’in içmesuyunu garanti altına alacak içmesuyu arıtma tesisi projesinde düğmeye bastık" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karapürçek’te yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Şafak, “Karapürçek için her zaman daha iyisini düşünüyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’i de ziyaret ettik. İçmesuyu arıtma tesisi konusunda yapılacak çalışmalardan bahsettiler. Çok memnun kaldık. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Karapürçek’e Güçlü Hizmetler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tamamına yaydığımız altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu yatırımlarımız 16 ilçemizin tamamında sürdürülüyor. Karapürçek için de bu alanlarda ciddi bir hazırlığımız söz konusu. İnşallah Kanlıçay bölgesinde yaşanan su sorununa kesin çözüm getirecek içmesuyu arıtma tesisi projesini hayata geçireceğiz. Karapürçekli hemşerilerimizin şüpheleri olmasın; Karapürçek de Büyükşehir’le büyümeye ve gelişmeye aynı şekilde devam edecek” diye konuştu.


Kapsamlı Bir Asfalt Çalışması

Başkan Zeki Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Biz göreve geldiğimizden bu yana şehrimizin altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu konusunda yaşadığı sıkıntılara kesin çözümler getirecek projeleri hayata geçirdik. Hamdolsun bugüne gelene kadar da önemli işler yaptık. Önümüzdeki asfalt sezonunda da grup yollarını asfaltlayacağız. Kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz dönemde yaşanan sel felaketinin izlerini Karapürçek’te beraberce sildik. Çalışmalarımızı beraberce hayata geçirmeyi sürdüreceğiz.”



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön