20 / 04 / 2024

Karden İnşaat, Merter Metro Gross Market'i tamamladı!

Karden İnşaat, Merter Metro Gross Market'i tamamladı!

Sektörün deneyimli firmalarından Karden İnşaat son olarak Merter’de bulunan Metro Gross Market binasını kısa bir sürede tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı.



Gayrimenkul sektöründe özellikle son 8 yılda gösterdiği yüksek performans, hayata geçirdiği vizyoner projeler ve karlı işbirlikleriyle lider konumunu pekiştiren Karden İnşaat, sektöründe en hızlı projelerden birini 4,5 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı.

Bugüne kadar pek çok yapıyı şekillendiren Karden İnşaat, portföyünde bulunan pek çok referans ile ; İş merkezleri, alışveriş merkezi yapıları, fabrikalar, okul, hastane, endüstriyel tesisler, toplu konut projeleri, villa projeleri, çelik yapılar, enerji santralleri ve alt yapı çalışmaları ile pek çok alanda faaliyet göstermektedir. Firma uzun yıllardan beri kazandığı bilgi ve birikimleri sayesinde her yeni projelerinde büyük bir başarı ve innovasyon ile projelerini tamamlamaktadır.

Karden inşaat 200 kişilik ekibi ile sektöründe başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor, 18 mühendis, 2 mimar gibi konusunda uzmanlardan oluşan bir ekip ile projelerine devam etmektedir.  35’e yakın projeyi başarı ile tamamlayan firma, şuan Beylikdüzü’nde yapımı devam eden “ Karden Avenue Residence “ projesi ile konuttaki başarısını sürdürüyor. Merkezi lokasyonu, sosyal tesisleri, farklı m2’lerdeki daire seçenekleri ile Karden İnşaat konut projelerindeki farkı da ortaya koyuyor.

Konutta 3G Dönemini Başlatan Firma
İlk olarak Avenue Residence’da uygulamasına başlanılan 3G, yatırımcılara ev aldıktan sonrada en iyi satış sonrası desteği sunuyor. Özünde müşteri sadakatine yönelik bir çalışma olan 3G daire alan müşterilerine Kira, Aidat ve Banka garantisi sunarak, yatırımlarının korunmasında yardımcı oluyor.


Geri Dön