20 / 04 / 2024

Karden Self İstanbul Evleri fiyat!

Karden Self İstanbul Evleri fiyat!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Self İstanbul

Karden Self İstanbul Evleri fiyat listesi 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat imzası taşıyan projede konut ve dükkanlara yer veriliyor...



Self İstanbul projesi toplam 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor. 26 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Projede, balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı daire seçenekleri yer alıyor.    

Self İstanbul projesinde, içerisinde anaokulunun da yer aldığı 27 derslikli özel okul, aktivite ve hobi alanlarıyla dolu 1.000 metrekarelik kapalı tesis çocuklu ailelerin hizmetine sunuluyor.   

Proje 203 milyon TL yatırım bedeliyle yükeliyor. Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi Karden İnşaat tarafından inşa ediliyor. 
 

Karden  Self İstanbul  Evleri fiyat!

Self İstanbul’da fiyat listesi minimum 229 bin TL'den başlıyor.  Esenyurt Self İstanbul projesinde yetişkinler ve çocuklar için açık havuz, fitness, hamam, sauna, aktivite alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, bitkisel peyzaj, sosyal tesis ve çocuk oyun alanları yer alıyor.    
 

Tel : 444 61 10  
Web: www.selfistanbul.com.tr 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön