24 / 04 / 2024

Karmod Prefabrik, Irak'ta 2 bin 500 konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik, Irak'ta 2 bin 500 konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik tarafından yapılan açıklamaya, göre dünya genelinde prefabrik yapı projelerine imza atan Karmod Prefabrik Irak'a 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin üretimini gerçekleştirecek




Karmod Prefabrik, Irak'ta Sosyal Konut Projesi sözleşmesi imzaladı. Karmod Prefabrik'ten yapılan açıklamaya, göre dünya genelinde prefabrik yapı projelerine imza atan Karmod Prefabrik Irak'a 2 bin 500 prefabrik sosyal konutluk projenin üretimini gerçekleştirecek. Irak makamlarıyla sözleşme imzalayan Karmod, söz konusu projeyi 10 ayda tamamlayacak. Sosyal konut projesi tamamlandığında dünyada tek seferde yapılan en büyük prefabrik toplu konut projesi olma özelliğini taşıyacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, daha önce yine Irak'ta tek seferde tamamlanan 1.884 konutluk projenin üretimini de gerçekleştirdiklerini belirterek , şu değerlendirmelerde bulundu: "Prefabrik sektöründe ülkemiz oldukça iyi bir konumda bulunuyor. Karmod olarak sektörün öncülerinden olmanın verdiği sorumlulukla birçok ülkede prefabrik ve konteyner şantiye yapıları ile beraber prefabrik konut projeleri de gerçekleştiriyoruz. Komşumuz Irak da bunlardan biri. Bu ülkede geçtiğimiz yıllarda üretimini gerçekleştirdiğimiz konutlardaki kalitemiz şüphesiz yeni projelerde Karmod'un tercih edilmesinde etkili oldu. Proje tamamlandığında ülkemiz adına gurur verici bir adım olacağından firma olarak oldukça sevinçliyiz." Karmod'un, prefabrik yapı modeliyle Irak için ürettiği konutlar 100 metrekare plana sahip olup 4 oda, mutfak, wc ve duş bölmelerinden oluşuyor. 


Hürses


Geri Dön