29 / 03 / 2024

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.



Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Belediye'ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yusufpaşa Mahallesi'nde kaldırımları kilit parke taşı ile döşerken, cadde de ise asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.



Kars'ta bir çok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yapan belediye yıl sonuna kadar kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı hedefliyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.




"BELEDİYE ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARI MEMNUN EDİYOR"

Uzun zamandan beri mahallelerine belediye hizmetlerinin gelmediğini ifade eden Yusufpaşa Mahallesi sakinleri, unutulan mahallelerinin yeniden hatırlandığını belirterek yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.



Çok sayıda mahalle sakini, "Eskiden burası çok güzeldi. Millet Bahçesi, İstikam Çay Bahçesi karşından kale, etrafında Harakani Külliyesi, buralar Kars'ın en güzel yerleriydi. Geçmişte cıvıl cıvıl olan mahallemize uzun zaman hizmet gelmedi. Önce Millet Bahçesi faaliyete girdi. Ardından mahallemizde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları bizleri son derece memnun etti. Başta Belediye Başkanımız Muraza Karaçanta olmak üzere burada emeği olan herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Kars'ta özellikle yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu bölgede yapılan kaldırım ve yol çalışmaları yüzleri güldürüyor. Yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanarak caddenin yeniden trafiğe açılması hedefleniyor.



Habertürk


Geri Dön