24 / 04 / 2024

Karşıyaka Belediyesi okullara çocuk parkı inşa ediyor!

Karşıyaka Belediyesi okullara çocuk parkı inşa ediyor!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi ortamlarda yetişmesini istiyoruz. Bahçelerinde uygun alanı bulunan okullarımızdan oyun parkı talepleri yoğunlaştı " dedi




İlkokula başlama yaşının düşürülmesiyle birlikte çocuk oyun parkı taleplerinin arttığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi ortamlarda yetişmesini istiyoruz. Bahçelerinde uygun alanı bulunan okullarımızdan oyun parkı talepleri yoğunlaştı.


 Parklar Müdürlüğümüz program dahilinde okulların taleplerini karşılıyor. Zemini de kauçuk yaparak, çocukların daha rahat kullanımını sağlıyoruz” dedi.


Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki okullara bahçe bakımı, ağaçların budanması, bahçe duvarlarının yapılması, bakımı, boyanması, okul içinde özellikte tuvaletlerin onarılması, Atatürk köşelerinin yapımı ve bakımı, bahçelerine asfalt atılması, bank, çöp kovaları konulması, basketbol sahaları, potaların onarılması gibi pek çok yardımlarda bulunuyor. Son bir yıl içinde onlarca okula benzeri yardımı yapan Karşıyaka Belediyesi, ayrıca sosyal faaliyetlerde de öğrencilerin her zaman yanında yer alıyor.


Karşıyaka Belediyesi tarafından okul bahçelerine konan oyun parkında gönüllerince yararlanma imkanı bulan çocuklar, mutluluklarını Başkan Durak’a teşekkür ederek dile getirirken, “Derslerden yorulduğumuzda parka koşup oynuyoruz. Mahalledeki parklara gitmeye fırsat bulamadığımız için okulların bahçelerinde oynuyoruz. Burası hem güvenli, hem de çok güzel. Başkan Amcamıza teşekkür ediyoruz” diye de ekliyorlar.     


Yeni Asır


Geri Dön