23 / 04 / 2024

Karşıyaka Stadı'nın inşaatı devam edecek!

Karşıyaka Stadı'nın inşaatı devam edecek!

İZVAK, Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi.



İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), Alsancak Stadı ile ilgili sorunların aşılması ve ihale sürecine geçilmesinin ardından, açılan davalar nedeniyle durdurulan Karşıyaka Stadı inşaatının devam etmesine yönelik bir çaba içerisine girdi. İZVAK Başkanı Ali Erten, süreci yakından takip eden milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile Ankara'da bir araya geldi. İki günlük  Ankara  ziyaretinde bir dizi temasta bulunan Erten, "Sorunun kısa sürede çözülceğine inanıyorum" dedi.


İZVAK olarak, Karşıyaka ve Göztepe stat inşaatlarının eş zamanlı olarak bitirilmesine odaklandıklarını dile getiren Erten, "Bu doğrultuda gereken her şeyi yapıyoruz. Alsancak dahil, İzmir'deki üç stadın da bir an önce tamamlanmasının, kulüplerimizin ekonomik ve sportif başarıları için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Hızlı ve disiplinli bir çalışma ile bu hedefin de gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Yeni Asır 



Geri Dön