29 / 03 / 2024

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.



Koronavirüs ile mücadele kapsamında ön safta yer alan sağlık çalışanları için anlamlı bir işbirliği yapılıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; İzmir'in köklü kulüplerinden KSK, tüm tesislerini sağlık çalışanlarının hizmetine açtı. 

Kulübün 3 spor salonu, 35 oda ve 70 yatak kapasiteli kamp tesislerini sağlık çalışanları için hazır tuttuklarından bahseden Büyükkarcı, bu adımla birlikte İzmir'in bir ilke daha imza attıklarından bahsetti.

Büyükkarcı, "Göztepe, Altınordu, Altay ve Buca kulüpleri de böyle bir katkıyı seve seve yapacaklardır. Tüm  İzmir  kulüpleri, bu sese kulak verecektir. Bizler spor camiası olarak ilk ateşi yakan olduk. Tüm İzmir'in dinamiklerini, 'haydi İzmir' diyerek, taşın altına ellerini sokmaya davet ediyorum" diye konuştu. Yetkililerden gerekli izinleri aldıkları belirten Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.


Geri Dön