20 / 04 / 2024

Karşıyaka Yalı Stadı engelleniyor mu?

Karşıyaka Yalı Stadı engelleniyor mu?

AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun Karşıyaka'da yapılması planlanan stadın yapımını engelleyerek İzmir gündemini haksız yere meşgul ettiğini söyledi




AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Doğan, Başkan Kocaoğlu'nun Karşıyaka'da yapılması planlanan stadın yapımını engelleyerek  İzmir  gündemini haksız yere meşgul ettiğini söyledi Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Karşıyaka'da yapmayı planladığı statla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile AK Parti İzmir Milletvekilleri arasında yaşanan tartışmaya, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan da katıldı. Doğan, Başkan Kocaoğlu'nun aylardır Karşıyaka'da yapılması planlanan stadın yapımını engelleyerek İzmir gündemini haksız yere meşgul ettiği iddia ederek, "Aziz Kocaoğlu bugüne kadar algı politikasıyla siyaset üretmektedir. Buna artık yeter diyoruz. İzmir bu uyutmaları ve uzatmaları hak etmiyor, artık hak ettiği hizmete kavuşmak istiyor. 

Sayın Kocaoğlu, Yalı'daki stada İzmir için köstek olma destek ol" dedi. 


3 KEZ DAVA AÇILDI 

Doğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaklaşık 70 milyon lira harcanarak hayata geçirilecek stadın ihalesinin  TOKİ  tarafından yapıldığını, ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 3 dava nedeniyle yapım işinin bir türlü başlayamadığını söyledi. 



HaberTürk Egeli


Geri Dön