23 / 04 / 2024

Karşıyakalılar statlarına kavuşacak!

Karşıyakalılar statlarına kavuşacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Ankara'ya gideceklerini söyleyen KSK Başkanı, “Stat kulübümüz için çok önemli” diye konuştu. 



TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da yeni sezonun hazırlıkları devam ederken, yönetim yüzünü inşaatı yarım kalan Yalı Stadı'na çevirdi. Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre; açılan davalar nedeniyle inşaatı durdurulan stat için KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı kolları sıvadı. Büyükkarcı, futbol, basketbol ve voleybolda yeni sezon öncesi takım kurma işlemlerinin tamamlandığını artık tüm enerjilerini stadyum ve tesisleşme konularına vereceklerini söyledi. Büyükkarcı, stadın kulübün geleceği için çok önemli olduğunu, bu yüzden Ankara'ya çıkarma yapacaklarını kaydetti.

Eylül ayında AK Parti  İzmir  İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve yönetim kuruluyla Başkent'e gideceklerini söyleyen başkan Büyükkarcı, "Stadımızla ilgili görüşmeler yapacağız. Artık önümüzde hiç bir hukuki engel kalmadı. Stadımıza kavuşmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Daha önceden projelerini hazırladığımız yeni tesisler ve yeni salonla ilgili görüşmeler de yapacağız" açıklamasında bulundu.

TARAFTARLAR SOYER İLE GÖRÜŞECEK

İzmir'de kendisine ait stadı olmayan tek kulüp olan Karşıyaka'da taraftarlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gitmeyi amaçlıyor. Yeşil-kırmızılılar, bu ayın sonlarına doğru İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüşmelerde bulunacak. Taraftarlar Soyer'den stadın tamamlanmasıyla ilgili destek isteyecek. İzmir temsilcisinde taraftarlar ses getirmek için Tunç Soyer ile yapılacak toplantıya deniz yoluyla gidecek. KSK taraftarı yapacakları görsel şölenle de büyük ses getirmeyi amaçlıyor.


Geri Dön