26 / 04 / 2024

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinin yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2017'de inşaatı başlayan projede büyük bir kampanya başladı. Ev hayali kuranları mutlu edecek kampanya kapsamında sadece yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor...



Okkalar İnşaat imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinde ev hayali kuranlar için yeni bir kampanya başladı. 1 Ekim'de başlayan kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla ödme yaparak ev sahibi olunabiliyor


Okkalar İnşaat, inşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle konut yatırımcısının ihtiyaçlarını karşılıyor. Firma buüne kadar 2 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi inşa etti. 


Arma Menta'nın şimdiden yüzde 60'ı satıldı

Arma Menta projesin 2019 yılının Haziran ayında tamamlanacak. Kartal'da hayata geçirilen projenin inşaay çalışmaları geçtiğimiz Mayıs ayında başlamıştı. Projenin şimdiden yüzde 60'ı satıldı. 


Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Kartal Arma Menta projesinde 120 aya kadar 0,99 faiz oranı ile ödeme yapmak mümkün. Projede ayrıca firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. 



http://armamenta.com.tr/



Geri Dön