26 / 04 / 2024

Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Park

Çifçi Çelebi Yapı imzası taşıyan Asia Park Residence Aydos Ormanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 19 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Peki Kartal Asia Park ne zaman teslim edilecek?



"Kartal  Asia Park  ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Toplam arsa alanı 4 bin 231 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. 


Alanları 104 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin yer aldığı Asia Park Kartal'da konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 

 

Kartal Asia Park 'ta vitamin bar, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanı, step odası, fitness salonu, çocuk parkı, sauna, 24 saat güvenlik, buhar odası, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Aydos Ormanı'na 5 dakika, E5 karayolu ve metro istasyonuna 1 dakika, sahil yoluna 5 dakika, Boğaziçi köprüsüne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dakika ve TEM otoyoluna 3 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Kartal Asia Park ne zaman teslim?

Asia Park fiyatları ve ödeme planı hakkında 0216 671 00 54 satış ofisi ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.  Çifçi Çelebi Yapı  imzası taşıyan projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Asia Park nerede?

Adres: Meşeli Ayazma Cad. Çelebi Blokları No : 2 C Blok Dükkan : 2  KARTAL /  İstanbul 


Asia Park satış ofisi telefon: 0216 671 00 54

Web Adresi: www.asiaparkkartal.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön