25 / 04 / 2024

Kartal Eagle Park fiyat listesi!

Kartal Eagle Park fiyat listesi!

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

Ase Yapı projesi olan Kartal Eagle Park projesinin dairelerinde satışlar sürüyor. Kartal Eagle Park fiyat listesi 'ne göre 1 oda 1 salon daireler 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




Eagle Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında inşa ediliyor.  Ase Yapı  girişimi ile yükselen Kartal  Eagle Park  projesinde satışlar sürüyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Kartal Eagle Park fiyat listesi 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz.


125 konuttan oluşan Kartal Eagle Park 7 bloktan meydana geliyor. Arsa alanı 5 bin 374 metrekare olarak belirlenen Eagle Park Kartal projesinde toplam inşaat alanı 8 bin 588 metrekare. Tüm 2+1 dairelerin satıldığı Kartal Eagle Park fiyat listesi şöyle: 


Kartal Eagle Park fiyat listesi: 


1+1 daireler 300 bin TL, 

3+1 daireler 700 bin TL, 

Dubleks daireler 850 bin TL'den başlayarak satılıyor. 


Kartal Eagle Park fiyat listesi!


Kartal Eagle Park ödeme: 

Kartal Eagle Park ödeme planı 'na göre daire tutarının minimum yüzde 40’ı peşinat olarak ödeniyor ve kalan yüzde 60'lık miktar için banka kredisi kullanılabiliyor.


Kartal Eagle Park ne zaman teslim ediliyor? 


Kartal Eagle Park'ın teslimleri hemen yapılıyor. 


Sahil yoluna 10 dakika ve minibüs yoluna 2 dakika uzaklıkta yükselen Kartal Eagle Park projesi kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık yeşil alanlar, basketbol sahası ve squash salonu gibi imkanlara sahip. 


Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön