26 / 04 / 2024

Kartal Kule İstanbul fiyat!

 Kartal Kule İstanbul fiyat!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat Kartal Kule İstanbul fiyat bilgisi kapsamında 6 bin lira olan metrekare birim fiyatları 2013 sene sonu kampanyasıyla 5 bin 400 TL'ye kadar indi



Kartal Kule İstanbul projesi,  EA İnşaat  tarafından inşa ediliyor.  Kartal Kule İstanbul fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Kartal Kule İstanbul kapsamında ofislerden A+ ofislerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kartal Kule İstanbul içinde yer alan A+ ofis katlarının alanları ise 1000 metrekareden başlıyor ve de 6 bin metrekareye kadar çıkıyor. 


205 adet bağımsız bölümden meydana gelen Kartal Kule İstanbul projesi 50 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor. 


 Kartal Kule İstanbul fiyat!


5 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip olan Kartal Kule İstanbul Evleri kapsamında toplam inşaat alanı ise 32 bin metrekare olarak belirlendi. 


Kartal Kule İstanbul fiyat listesi!

Kartal Kule İstanbul fiyat bilgisi kapsamında 80 metrekarelik ofislerin fiyatları 480 bin liradan başlıyor. 


Kartal Kule İstanbul ödeme!

Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL olsa da yıl sonuna özel kampanyayla 5 bin 400 TL olarak belirlendi. 


Kartal Kule İstanbul Rezidans kapsamında sekreterya hizmetleri, back office, concierge, speed boat, motor yat, VIP Limuzin araçlarla 24 saat transfer servisi, deniz ulaşımı bulunuyor. 



Kartal Kule İstanbul Rezidans iletişim

Kartal Kule İstanbul Rezidans Telefon: 444 26 01   

Kartal Kule İstanbul Rezidans Web adresi: www.kartalkule.com


projeye sor



Geri Dön