26 / 04 / 2024

Kartal kültür ve sanatın merkezi olacak!

Kartal kültür ve sanatın merkezi olacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı ile birlikte sanat, siyaset ve mimari dünyasından isimleri makamında kabul etti.



Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı’ya; Kültür Eski Bakanı Ercan Karakaş, ünlü sanatçı Orhan Alkaya, Vecdi Sayar, Leman Yılmaz, Özlem Ece, Ozan Gözel, Osman Güdü’nün yanı sıra; Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Plan ve Proje Müdürü Meksude Genç de eşlik etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuklarına belediyedeki bazı birimleri gezdirerek plan ve projeler hakkında bilgi verdi. Misafirler, Kartal’a yapılan çalışmaları uzun süre dinleyerek Başkan Altınok Öz’e memnuniyetlerini ifade etti.


Sanatın ve kültürün ilçesi Kartal

Ziyaretin devamında, Başkan Altınok Öz ve tüm misafirler, Kartal’da yapımı planlanan yeni kültür merkezi hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Danışmanı Aydın Cıngı, Başkan Altınok Öz’e bir sunum gerçekleştirdi. Kendisini ziyarete gelen sanat ve mimari dünyasından tüm isimleri dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, toplantı boyunca davetlilerin fikirlerini not aldı. Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi ailesi olarak kültür ve sanata verdikleri öneme dikkat çekerek, yeni yapılacak kültür merkezinin Kartal’a yakışır şekilde tamamlanacağını söyledi. Kentli olmanın en önemli yolunun kültür sanat olduğuna dikkat çeken Başkan Altınok Öz, Kartal’ın İstanbul ve hatta Türkiye’de kültür ve sanat alanında başı çeken ilçelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini sözlerine ekledi.



Geri Dön