27 / 04 / 2024

Kartal Marine Loft'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Kartal Marine Loft'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık

Proje: Marine Loft

Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık imzası ile Kartal'da inşa edilen Marine Loft projesinde inşaat çalışmaları başladı. Satış öncesinde ön talebin toplandığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 



Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık tarafından hayata geçirilen  Marine Loft  projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da inşa ediliyor. Metroya 350 metre, hızlı trene ise 150 metre mesafede konumlanan proje Kartal bölgesinde sahile yakın konumu ile de dikkat çekiyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kartal Marine Loft projesinde ayrıca teras, loft ve bahçe olanakları ile donanan daireler de bulunuyor. 

 

Kartal Marine Loft ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!


21 katlı olarak yükselen Kartal Marine Loft projesi 6 bin metrekare kapalı alana sahip. Projede toplam 74 adet daire ve 7 adet dükkan yer alıyor. 


Terasın yer aldığı Marine Loft Kartal projesinde kapalı otoparkı, yüzme havuzu ve sosyal tesisleri gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.

 

Kartal Marine Loft ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!


İnşaat çalışmaları başlayan Marine Loft Kartal projesinde temel henüz atılmadı. 24 ay sonra teslim edilecek projede satış öncesinde ön talep toplanıyor. 

 

 

Telefon : 0216 380 37 37 
Web: www.mtb.com.tr


projeye sor



Geri Dön