29 / 03 / 2024

Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar?

Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar?

Firma: DAP Yapı

Proje: Teras Kule

Teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Teras Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal E-5'te Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı....



İstanbul Anadolu Yakası Kartal E-5'te Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde inşa edilen  Teras Kule  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 

 

36 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Dap Yapı Teras Kule projesinde büyüklükleri 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen  1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor. 


Teras Kule Kartal projesi 30 katlı iki blokta 360 daireden meydana geliyor.  Gedik Üniversitesi'nin tam karşısında inşa edilen proje 16 bin metrekare alanda yükseliyor. 


Adalar ve deniz manzarasına sahip Teras Kule Rezidans projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da yer alıyor. 


Kartal Teras Kule daire fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Teras Kule'de daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projenin ödeme planı kapsamında ilk 6 ay peşinat verilmiyor. 6. aydan sonra yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor.


Kartal Teras Kule iletişim


Tel: 0216 399 80 80

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlaktagundem.com



projeye sor



Geri Dön