24 / 04 / 2024

Kartal Wings’te seyir terası keyfi!

Kartal Wings’te seyir terası keyfi!

Kartal Wings’de çatı katları boydan boya seyir terası olarak tasarlanıyor. Kartal Wings’te seyir terası keyfi sunuluyor.



Kartal’ın iddialı projeleri arasında yer alan Kartal Wings’de çatı katları boydan boya seyir terası olarak tasarlanıyor. Kapanmaz deniz manzarasına bakan Kartal Wings’in seyir terasları, Adalar ve Marmara Denizi’ne  hakim konumda. 

 

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığı ile inşaatı gerçekleştirilen Kartal Wings’in çatı katları, seyir terası olarak dizayn ediliyor. Site sakinlerinin güzel vakit geçirebileceği sosyal ortamlar haline gelen seyir terasları, Kartal Wings'in konumu dolayısıyla önemli bir özellik olarak fark yaratıyor. Birbirlerini engellemeyecek şekilde üç blok olarak tasarlanan Kartal Wings’in tüm bloklarında seyir terası yer alacak. 

 

Dileyene bahçe keyfi

Aileler için hemen her türlü sosyal donatının düşünüldüğü Kartal Wings'de bahçe keyfine de önem verildi. 12 dönümlük arazinin 8.500 metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. En yükseği 18 kat olarak tasarlanan ve şehir silüetini bozmayan bloklardaki daireler ise geniş ölçeklere sahip bulunuyor. 1+1 daireler 82-143 m2, 2+1 daireler 109-170 m2, 3+1 daireler 158-248 m2, 4+1 daireler 223 m2 ve 5+2 loft daireler 363-397 m2 brüt büyüklüklere sahip. 

 

Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, iki sauna, iki Fin hamamı, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik kontrol ve kapalı otopark yer alıyor. Kartal Wings 2020 Kasım ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 

 

Amad Gayrimenkul – Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd., Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’ta Suudi Arabistanlı yatırımcılar Al Duhaim ailesi tarafından kurulan bir firmadır. Dubai, Arabistan, Ürdün gibi Körfez ülkelerinde onlarca projeye imza atan firma, aynı zamanda bünyesinde döner restoranları ve et ürünleri üretim tesislerinin yer aldığı gıda firmaları ile gıda sektöründe de söz sahibidir. 

 

Suudi Arabistan, Dubai ve Ürdün’de emlak projeleri geliştiren Amad Gayrimenkul, resmi olarak kurulduğu 2010 yılından bu yana Arabistan’da 200 bin metrekare, Dubai’de 170 bin metrekare dolayında konut üretim projeleri gerçekleştirmiş; Dubai’de 550 villalık Dubai Legends’ın (Dubai Efsanesi) satışını üstlenerek kısa sürede tamamlamıştır. Ürdün’de arazi geliştirme işi yapan firma, Dubai Burj Khalifa’nın yakınlarında da 38 katlı ikiz kule inşaatı gerçekleştirmiştir.

 

Maddi varlığı 250 milyon TL’nin üstünde olan Amad Gayrimenkul, ticari bir yatırıma karar verdiğinde firmanın sahip olduğu yatırımcı desteği ile bu rakamı 5-6 katına kadar çıkarak 1 milyar TL’yi aşan büyüklükte yatırımlara girebilecek finansal güce sahip bulunmaktadır. Türkiye’de ilk olarak 2013 yılında faaliyetlerine başlamış olan Amad Gayrimenkul, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yapmış olduğu gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra, ellinin üzerinde villadan oluşan sayfiyelik villa siteleri projeleri gerçekleştirmiştir. Grup, Türkiye’de ayrıca gıda sektörüne de yatırım yapmaktadır.

 

Amad Gayrimenkul, halen dört mevsim kullanılmaya elverişli otel ve pansiyon projeleri uygulamaktadır. Firma, 2012 yılında yirmi kişilik uzman kadrosu ile Avrupa genelinde yaptığı yatırım fizibilitelerinde, yatırım yapılabilir 12 ülke arasında Türkiye’nin ilk sırada yer alması nedeniyle, Türkiye’de gayrimenkul geliştirme sektörüne girmeye karar vermiştir. 

 

Kartal Wings projesi, Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd. ve Umran Yapı firmalarının kurduğu ortaklığa ait bir projedir. Amad Gayrimenkul, Kartal Wings projesinden sonra yine orta ölçekli ve üst düzey projeler yapmayı planlamaktadır. 

 

Web: kartalwings.com


Geri Dön