24 / 04 / 2024

Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar?

Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar?

Firma: Çiftçi İnşaat

Proje: Yakacık Royal Towers

Konutların tamamının 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna 300 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. Projede toplamda 54 adet daire yer alıyor...



İstanbul Anadolu yakası Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde konumlanan Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Yakacık Royal Towers projesi, 11 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede konut satışlarına devam ediliyor. 


Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna konut fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor cevabını vermek mümkün. 


Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar?


Çiftçi İnşaat tarafından yaşama geçirilen Yakacık Royal Towers Kartal projesinde yer alan dairelerin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Dairelerin 125 ve 145 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Kartal Yakacık Royal Towers fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak 300 bin TL'den başlıyor deniliyor. 


Kartal Royal Towers projesinde; açık - kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları,sauna, hamam gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Tel : 0216 377 19 43

Web: www.cifciinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön