26 / 04 / 2024

Kartal Yakacık Life daire fiyatları!

Kartal Yakacık Life daire fiyatları!

Firma: Tek Yapı İnşaat

Proje: Yakacık Life

Kartal Yakacık Life daire fiyatları bilgisine haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz. Tek Yapı İnşaat Yakacık Life projesinden yüzde 25 peşinat sonrası banka kredisi ile ev sahibi olunuyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen  Yakacık Life  Kartal projesi  Tek Yapı İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Yakacık Life daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Yakacık Life vaziyet planı kapsamında 67 adet daire bulunuyor. Kartal Yakacık Life satılık daire bilgisi satış ofisinden sağlanabiliyor.


3 blok halinde inşa edilen Kartal Yakacık Life projesindeki konutların alanları 50 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.


Otopark, güvenlik, kamelyalar ve yüzme havuzu gibi alanların da bulunduğu proje 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Yakacık Life'dan yüzde 25 peşinat sonra banka kredisi ile ev sahibi olmak mümkün. 



Kartal Yakacık Life daire fiyatları!

Kartal Yakacık Life daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Proje kapsamındaki konutlerin teslim tarihi olarak Ocak 2014 bildiriliyor.


Yakacık Life Kartal iletişim:


Telefon: 0216 377 73 33

Web Adresi: tekyapiinsaat.com.tr


Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön