24 / 04 / 2024

Kartepe'nin yeni yüzü Kartepe Kent Merkezi projesi!

Kartepe'nin yeni yüzü Kartepe Kent Merkezi projesi!

Kartepe'nin gelişimi takibinde yeni projeleri getirdi, bunlardan en önemlisi yakında başlavacak olan Kartepe Kent Merkezi projesi.Hızla gelişen bölgede alt yapıyı da aynı hızda ilerleten belediyenin yeni başkanı Hüseyin Üzülmez'de yepyeni projelerle geliş



Kartepe dendiğinde akla kış turizmi ve varlık villalar gelirdi. Tatil yerinden Öte anlam taşımayan Kartepe, son yıllardaki hızlı gelişimiyle şehir hayatını doğayla birleştiren yepyeni bir mevkii oldu. 


Kartepe'nin gelişimi takibinde yeni projeleri getirdi, bunlardan en önemlisi yakında başlavacak olan Kartepe Kent Merkezi projesi. 


VİLLAM İLE BAŞLAYAN FURYA 


Şehir merkezinde proje olanakları azalan inşaat firmaları, girdikleri luzlı arayışta ilk olarak Kartepe Üzunçiltlik ve Kfteeköy bölgelerine yöneldi. Pekdemir İnşaat'ın yaptığı Villam projesiyle başlayan furya. Vefa Küçük'ün Vefakent Narlıbahçe veGülbahçe projeleriyle devam etti. Casaba, Meridyen, Carpediem gibi şehre yaklaşık 10 km mesafede yükselen siteler Kartepe'nin bu bölgesini bir anda cazip bir hale getirdi. 


ULUMEŞE İNŞAAT ÖNE ÇIKARDI 


Uzunçiftlik ve Köseköv bölgelerini Sanmeşe takip etli. Sarımeşe Konaklan ile adını duyuran Ulumeşe İnşaat bir anlamda sitelerin Sarımeşe yönüne de kaymasını sağladı. 

Takibinde Kartepe Konaklan, Colden Rose gibi sitelerin inşaata başlamasıyla, Sarımeşe'nin Köseköv girişine yakın bölgesi, inşaal firmalarının merceği altına girdi. 


ELYAPI İNŞAAT TAN SOSYAL KONUT 


Tüm bölgelerde sosyal konut ağırlıklı inşaat yapan Elyapı, yaptığı yüksek konut sayısıyla bölgelerde ikametin artmasını, alt yapının geliştirilmesini sağladı. Elyapı gibi sosyal konut ağırlıklı çalışan orta ölçekli inşaat firmaları da küçük parselleri değer kendirdi. Kent Yapı gibi Lüks konut ile sosyal konut arasında 3. biı klasman oluşmasını sağlayan yeni nesil inşaat tırmalan, bölgeye kalitesi yüksek donanımlı ancak havuz ve güvenlik içermeyen konut gruplarıyla dahil oldu. 


ÜZÜLMEZ, YATIRIMLARA HAZIRLANIYOR 


Hızla gelişen bölgede alt yapıyı da aynı hızda ilerleten belediyenin yeni başkanı Hüseyin Üzülmez'de yepyeni projelerle gelişime katkı sağlamayı planlıyor. Bölge halkının beğeniyle anlattığı proje hazırlıkları başkan Üzülmez'in geniş öngörüsüyle hızlı ve istikrarlı gelişen bir çalışma yapmak düşüncesinde. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön