29 / 03 / 2024

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...



Ünlü restoran zinciri Kaşıbeyaz ile ilgili bu sayfalarda sıklıkla haberlere yer verdil. Konkordato süreçlerini yakından takip etti. En son konkordato sürecinden çıkışını yine bu sayfalarımızda yazdık. 

Bir süredir güzel haberler aldığımız firmadan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Öğrendiğimize göre firma koronavirüs döneminde de büyüme planlarından vazgeçmemiş. Konkordatodan çıkar çıkmaz kardeş marka Satır Arası oluşturulmuş. Satır Arası'nda Antep mutfağına özgü yöresel yemekler ve kebaplar olacakmış ve uygun fiyatla müşteriye sunulacakmış. Fiyalar 25-50 TL arasında değişiyor. Satır Arası'nın mönüsünde köfte, sokak kahmacunu, dürüm, içli köfte, beyran, kelle paça, ekşili ufak köfte ve yuvalama varmış.

Para'da yer alan habere göre, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş. Marka için mekanlarda 120-300 metrekare şartı aranıyormuş. Franchise bedeli 300 bin TL, yatırım bedeli de metrekarenin büyüklüğüne göre 500-800 bin TL arasında değişiyormuş. Franchise'ların kendisini amorti etme süresi 24-36 ay arasında hesaplanmış. Satır Arası lezzetlerin ilk şubesi İstanbul Söğütlüçeşme'de açılmış. İstanbul'un çeşitli semtlerinden sekiz tane başvuru gelmiş. İkincisi İkitelli Başakşehir tarafından açmaya hazırlanıyorlarmış. Kaşıbeyaz markası olarak Büyükçekmece'de içinde oteli hastane, dükkanların bulunduğu çok büyük bir proje olan Kıyı İstanbul'a da bir franchise verilmiş. Yeri gelmişken Baklava Shoplar'dan da bilgi verelim. Franchhise bedeli 100 bin TL olarak belirlenmiş. Baklava Shop'lar için uygun lokasyonlarda, Kaşıbeyaz dekorasyonu şartı aranıyormuş. Kaşıbeyaz konseptini franchise alan firma kendisi yaptırabileceği gibi Kaşıbeyaz'dan mimari dekorasyon hizmeti alırsa metrekaresine göre yatırım bedeli 150-250 bin TL arasında değişiyormuş. Dükkanın minimum 20 metrekare olması gerekiyormuş. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'ndan güzel haberleri aktaralım istedik.


Geri Dön