20 / 04 / 2024

Kasım'da Bitcoin için tarihi güncelleme yapılacak!

Kasım'da Bitcoin için tarihi güncelleme yapılacak!

Kripto para borsalarından Bitcoin için Kasım ayında güncelleme yapılacak Kripto para borsalarından Kraken bu güncellemenin Bitcoin için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi. 



Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin'de tarihi gelişme için geri sayım başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; kripto Para borsası Kraken, Bitcoin'de Kasım ayında beklenen bir güncelleme yapılacağını ve bunun da tarihi bir gelişme olarak kabul edileceğini dile getirdi.

Kasım da Bitcoin için tarihi güncelleme yapılacak!

Kraken Intelligence tarafından hazırlanan rapora göre güncellemenin dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin'e birçok yeni özellik getireceğini belirtti. Taproot adlı güncelleme ile Bitcoin için yapılan en büyük değişikliğin meydana geleceğini dile getirdi. Güncelleme ile kullanıcıların gizliliklerinin de çoğalacağı iddia edildi. Taproot güncellemesinin Kasım ayında olması bekleniyor.

Bitcoin'de sert düşüş 

Bitcoin haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Kripto para birimi gün içerisinde Bitcoin en az 44 bin 481 doları, en yüksek de 47 bin 660 dolara ulaştı. Saat 13:35 itibarıyla 44 bin 700 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön