19 / 04 / 2024

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

ABD Doları'nın güç kazanmaya devam etmesi, kripto paraların haftaya düşüşle başlamasına neden oldu. Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 4.5 değer kaybıyla 45 bin 780 dolara kadar düştü. Son 24 saatte en büyük 100 kripto paranın 91'i değer kaybetti.



ABD Doları'nın güç kazanmaya devam etmesi, kripto paraların haftaya düşüşle başlamasına neden oldu. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 4.5 değer kaybıyla 45 bin 780 dolara kadar düştü. Ethereum ise yüzde 6.2 düşüşle 3 bin 206 dolara, Cardano (ADA) ise yüzde 7.5'lik gerilemeyle 2.18 dolara indi. 

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

Bitcoin aslında 48 bin dolar seviyelerinde sakin bir haftasonu yaşamıştı.Fakat TSİ 5.20 civarında Asya merkezli işlemlerin etkisiyle 47 bin 400 dolar seviyesinden bir anda hızla değer kaybetmeye başladı. Gün boyunca bu gerilemenin ne kadar kalıcı olduğu, yatırımcının tepki alımı yapıp yapmayacağı izlenecek. 

Kripto paralar haftaya sert düşüşle başladı!

Son 24 saatte piyasa değeri kapsamında en büyük 100 kripto paranın 91'inde dolar bazında değer kaybı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması!

Kripto paralarda 100 milyon dolarlık hareketlenme!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön