25 / 04 / 2024

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen, dolar/TL yeni haftaya düşüşle başladı ve 13,45 seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar/TL geçen hafta, haftanın son işlem günü, düşüş eğiliminde hareket ederek, günü önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,47 azalarak 13,5149 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni işlem gününe de düşüşle başlamasının ardından 13,4510 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 15,3660'tan, sterlin/TL  18,4040 seviyesinden satışa sunuluyor.

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Geçen haftayı yüzde 0,6 değer kaybıyla 95,16'da kapattıktan sonra dolar endeksi bir önceki kapanışın hemen altında 95,10'da istikrar kazanırken, euro/dolar paritesi yüzde 0,06 artışla 1,1430 bandında.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahinliğinin tahvil piyasalarında satış baskısı yarattığını, para politikasındaki belirsizliklerin azalmasının ise dolara olan talebi kısmen de olsa zayıflattığını bildirdi.

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Bugün açıklanan verilere göre Çin ekonomisi, güçlü ihracatın desteğiyle son çeyrekte yıllık bazda yüzde 4 büyüdü.Analistler, bu hafta perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantısından çıkacak faiz kararı ve karar metninde verilecek mesajların piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını vurguladı.

Analistler, bugün yurt dışı veri gündeminin zayıf olması ve kapalı ABD piyasaları nedeniyle sakin bir seyirin gündeme gelebileceğini söylediler. Teknik olarak dolar endeksinde 94,5 destek, 95,5 ise dirençtir.

Dolar/TL bugün 13,53 seviyesinde işlem görüyor!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Altın fiyatları tırmanışa geçti!

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön