20 / 04 / 2024

Kaşmir Göl Evleri satılık daire!

Kaşmir Göl Evleri satılık daire!

Firma: Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat

Proje: Kaşmir Göl Evleri

Kaşmir Göl Evleri Ankara'da konumlandırılıyor. Ankara Kaşmir Göl Evleri satılık daire fiyatları listesine göre konutlar 295 bin TL'den başlıyor.




Daire tapularının hemen verildiği  Kaşmir Göl Evleri  projesi toplamda 1.438 daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri projesi Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve MTN İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Kaşmir Göl Evleri lokasyon olarak Ankara'da konumlandırılıyor. Projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kaşmir Göl Evleri satılık daire!


Kaşmir Göl Evleri satılık daire fiyatları listesine göre konutlar 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  Ankara  Kaşmir Göl Evleri 14 bloktan oluşuyor.


Kaşmir Göl Evleri satılık daire fiyatları:


Ankara Kaşmir Göl Evleri satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 295 bin TL ile 445 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Projede 2 bin 574 araçlık kapalı otopark, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kafe, restoran, sauna, fitness ve basketbol sahası gibi alanlarda bulunuyor. Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim sorusuna Kasım ayı 2014 yılı cevabı veriliyor.


Kaşmir Göl Evleri iletişim:


Kaşmir Göl Evleri Adres: Göksu Mahallesi, 2. İnönü Caddesi, 63932 Ada 2 Parsel Eryaman/Ankara

Kaşmir Göl Evleri telefon: 444 0 465


Kaşmir Göl Evleri satılık daire!



Telefon: 444 04 65

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön