25 / 04 / 2024

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Konforlu yaşam alanları ve iyi bir yatırım fırsatı sunma hedefiyle yola çıkan Kaşmir Yapı, 2017 yılında, Ankara’yı iki yeni projeyle tanıştırdı. Şehrin gelişimi ile öne çıkan bölgesi Eryaman’da yükselen Kaşmir Mavi Orkide ve Kaşmir Yonca, Ankaralılar tarafından ilgi gördü. 30 Nisan’da Ankaralılarla buluşan Kaşmir Mavi Orkide projesinde 525 adet 4+1 daire yer alıyor.

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİNE KOMŞU


Gölün hemen yarımda konumlanan projede yüzde 30 satış oram yakalandı. Projeyle ilgili bilgi veren şirket yetkilisi, “Yeni kampanya dönemine özel faiz oram sunan Kaşmir Mavi Orkide, 0.88 oranıyla, prestijli bir projeden ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Kaşmir Mavi Orkide’nin hemen yanı başında yükselen ve bölgenin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Kaşmir Çenter AVM, aynı zamanda Ankara’nın göl manzaralı ilk ve tek AVM’si olma özelliğine de sahip’’ dedi.

 

DOĞAYLA İÇ İÇE

 

17 Eylül’de lansmanı yapılan Kaşmir Yonca projesinde ise yüzde 20 satış yapıldığını belirten yetkili, “İstanbul Yolu’nun hemen yanı başında konumlanan, Göksu Gölü’nü gören, sunduğu ayrıcalıklı yaşamla adından söz ettiren Kaşmir Yonca, yatırım değeriyle ve sunduğu avantajlı fiyatlarla dikkat çekiyor. Büyük ilgi gören lansmanının ardından açıklanan kampanyayla ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran projede; 3+1 fiyatına 4+1,4+1 fiyatına 5+1 daire sahibi olmak mümkün. 468 daireden oluşan Kaşmir Yonca; doğayla iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sürmek ve akıllı bir yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor” dedi.

 

ÇANKAYA’DA KONAK KEYFİ


Köroğlu İnşaat, Emir İnşaat ve MV Holding ortaklığıyla Çankaya’da hayata geçen Beysu Konakları, şehrin karmaşasından uzak, şehre yakın olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peyzaj alanları, biyolojik göleti, sosyal ve ticari alanlarıyla öne çıkan Beysu Konakları, geniş yeşil alana sahip. 150 bin metrekarelik bir korunun içinde kurgulanan Beysu Konakları; yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve spor tesisleriyle doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Projeyle ilgili bilgi veren yetkili, “Beysu Konakları, birden fazla daire seçeneğiyle farklı beklentilere sesleniyor. Müstakil bir yuvanın arayışında olanlar için koru konakları; peyzajı doyasıya yaşamak isteyenler için bahçe konakları; günün her anı manzarayla baş başa olmak isteyenler için seyir konakları; konak yaşamının standartları ve apartman hayatının parçası olmak isteyenler için katta konaklar sahiplerini bekliyor” dedi.
 

 

Web: http://www.beysukonaklari.com/


Geri Dön