19 / 04 / 2024

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yonca projesinde fırsatlar başladı!

Kaşmir Yapı A.Ş, yeni projesiyle Ankara’ya yeniden merhaba diyor. Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın konumu ile dikkat çeken Kaşmir Yonca, 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşuyor. Lansmanı yapılan projenin ilk 50 dairesi, 16-24 Eylül tarihleri arasında özel fiyatlarla satışta.



İnşaat sektöründe başarılı işlere imza atan ve Ankara'ya değer katacak projelerle yola devam eden Kaşmir Yapı A.Ş. yeni bir proje ile sahnede. 17 Eylül Pazar günü lansmanı yapılan ve "Gölü Gören Son Projemiz" sloganı ile tanıtılan Kaşmir Yonca, yaşam ve yatırımı bir arada sunuyor.


Lansmanı yoğun ilgi gören ve ilk 50 dairesi, 24 Eylül'e dek özel fiyatlarla satışa sunulan Kaşmir Yonca'nın yatırım değeri, göze çarpan ilk özelliklerinden. 468 adet 4+1 ve 5+1 daireden oluşan proje, Göksu Gölü'ne ve İstanbul Yolu'na yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor. 


Konfor ve huzur bir arada

Ferah ev yaşamı konsepti üzerine kurgulanan Kaşmir Yonca, işlevsel yaşam alanları ve geniş metrekareler sunuyor. Sosyal donatıları ve kaliteli malzeme seçimi ile göz dolduran proje; güvenlik, kapalı otopark, çocuklara özel oyun alanları, fitness salonu, kapalı havuzuyla da kaliteli bir yaşama göz kırpıyor. 


Doğaya yakın, göle komşu 

Kaşmir Yonca, doğayla iç içe yapısı ve göl manzarasıyla da fark yaratıyor. Göksu Gölü'ne yakın konumu ve proje içerisinde bulunan yürüyüş yolları, şehrin telaşesinden uzakta, sakin bir hayat yaşamak isteyenler için güçlü bir alternatif olarak görülüyor. 



Tel  :  0312 483 53 53

Web: http://kasmiryonca.com/



Geri Dön