26 / 04 / 2024

Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor!

Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor!

Firma: MHM Yavuz Group İnşaat

Proje: Şehri Şahane Konutları

MHM Yavuz Group İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehri Şahane Konutları toplam 470 adet daireden oluşuyor. Proje 7 blok şeklinde Kastamonu İl'inde yükseliyor. Kastamonu Şehri Şahane Konutları' nda fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor.



Kastamonu  Şehri Şahane Konutları  projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 470 adet daireden oluşan proje Kastamonu İl'inde yükseliyor.


Kastamonu Şehri Şahane Konutları projesinde otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk hamamı, kamelyalar, suni şelale, cep sineması, mini AVM, cep sineması, süs havuzu, bisiklet yolu gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Kastamonu Şehri Şahane Konutları 25 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.  MHM Yavuz Group İnşaat  imzasıyla yükselen proje Olukbaşı' na 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projede peşinatsız 60 ay vade kampanyası 28 Şubat' a kadar devam edecek.


Kastamonu Şehri Şahane Konutları' da fiyatlar 81 bin TL' den başlıyor ve 379 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2016 yılının sonunda teslim edilecek.


Kastamonu Şehri Şahane Konutları iletişim

Tel: 444 2 991

Web: http://www.sehrisahhane.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Haber Kastamonu Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Yavuz Holding'in,  Ankara  yolu Budanuş mevkiinde gerçekleştireceği Şehr-i Şahane-2 konut projesinin tanıtımı hafta sonu Barutçuoğlu AVM'de açılan stantta gerçekleştirildi. Evvarsa Gayrimenkul alım, satım ve danışmanlık şirketi satış temsilcisi Nilüfer Sura ve müşteri temsilcisi Ahmet Tuncel, ev sahibi olmayı düşünen ziyaretçileri maket üzerinde bilgilendirip projeyle ilgili yeni yapılan konutlarla ilgili broşür ve kitapçıklarından verdiler, satışla ilgili ön anlaşmalar yaptılar. Sura ve Tuncel, "BAVM'da açılan tanıtım standımıza yoğun ilgi ve katılım oldu, ziyaretimize gelenler de yeni şehrimizde en uygun fiyatla gözde ve kaliteli konut sahibi olmak isteyenler için de cazip fiyatlarımızı 48 aya kadar ödeme koşulları ile sunduk. Yeni projemiz de ihtiyaç sahiplerince çok beğenildi" diye konuştular.


Kastamonu Gazetesi



projeye sor



Geri Dön