24 / 04 / 2024

Kastamonu turizmi İzmir Travel Fuarı'yla ivme kazandı!

Kastamonu turizmi İzmir Travel Fuarı'yla ivme kazandı!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 4- 7 Aralık tarihlerinde İzmir'de 8.'si gerçekleşen Uluslararası İzmir Travel Fuarı'nın Kastamonu ve ilçeleri adına oldukça faydalı geçtiğini belirtti.



Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir'de 8.'si gerçekleşen Uluslararası  İzmir  Travel Fuarı'nın Kastamonu ve ilçeleri adına oldukça faydalı geçtiğini belirterek bu verimliliğin önemli unsurunun da sunulan ürünlerin dışında Kastamonu Valimiz Sayın Şehmus Günaydııı'ın bu konudaki önderliği, tanıtım becerisi ve turizme olan yatkınlığı olduğunu kaydetti. 

Hem TÜRSAB nezdinde hem de İzmir bölgesinde kendisinin çok geniş çevreye sahip olması ve Kozmik Bilim Uzmanı Sayın Ahmet Maranki'yi de devreye koyarak yaptırdığı bölgemize ait ürünler ve tarihi değerlerin Kastamonu'ya turizm anlamında ivme kazandıracaktır diyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Bu anlamda değerli valimize bir yerel yönetici olarak ve Taşköprü Belediye Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


Arslan son olarak şöyle devam etti: "Kastamonu turizminin Sayın Valimizle çok büyük mesafeler alacağını ve önümüzdeki Emıtt Fuarı'nda bu fuarda gördüğümüz eksikliklerinde Valimizin Başkanlığında değerlendirilerek ilimizin ve ilçemizin tanıtımının en üst düzeyde olması noktasında devamı gelecektir. Bundan sonraki fuarlarda da Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'ııı öncülüğünde il olarak daha aktif bir tanıtım hamlesi içerisinde olacağımıza inanıyor ve Kastamonu'nun turizm açısından geleceğinin parlak olduğunu ifade etmekte yarar görüyorum. Kastamonu turizmine ivme kazandıran Sayın Valimize tüm Taşköprülü ve Kastamonulu hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kastamonu Gazetesi


Geri Dön