24 / 04 / 2024

Kaya Prestige Konutları 15 blok 300 konuttan oluşuyor!

Kaya Prestige Konutları 15 blok 300 konuttan oluşuyor!

Günkon İnşaatın yeni projesi İzmir Karşıyaka İnönü Mahallesi'ndeki 'Kaya Prestige Konutları' hızla yükseliyor. Güvenlik, sağlamlık ve konforun ön planda tutulduğu konutlarda, her dairenin Körfez'deki deniz manzarasına sahip olması dikkat çekiyor



Günkon İnşaatın yeni projesi  İzmir  Karşıyaka İnönü Mahallesi'ndeki 'Kaya Prestige Konutları' hızla yükseliyor. Güvenlik, sağlamlık ve konforun ön planda tutulduğu konutlarda, her dairenin Körfez'deki deniz manzarasına sahip olması dikkat çekiyor. 41 bin m2 alan içinde planlanan 15 blok ve 300 konutluk proje; 115 m2'lik 2+1,145 m2lik 3+1 ve 186 m2'lik 4+1 dairelerden oluşuyor. 10 katlı binaların her katında, sadece 2 daire bulunuyor.

Günkon inşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Şefik Güngör, depreme dayanıklı binaların özellikleri hakkında bilgi verirken, "Tüm teknik ve sosyal imkanlarının yanında mühendislik emeği yoğun olan projemizde, konutlar kaya zemin üzerinde kuruluyor. Binaların kaba inşaatları C30 dediğimiz beton kalitesiyle ve tünel ilk kalıp sistemi ile yapılacak olup tüm binalar dıştan ve döşemeden ısı kayıplarına karşı yalıtılmış olarak dizayn edildi" diye konuştu.

Kalitede uygun fiyat

A ve B olmak üzere iki parselden oluşacak sitenin 2+ 1 3+1 ve 4+1 daireli A parselinin Temmuz 2012'de teslim edileceğini ve B parselinin inşasına başladıklarını belirten Güngör, "Fiyatlarımız çok uygun. 3+1 örnek daire tüm ziyaretçilerimizin ilgisini çekiyor. 7 ayrı banka ile anlaşmamız var. Konut, satışları peşin ve kredi olanakları, ile yapılabiliyor" dedi.

4 özel villayı kaçırmayın!

Projedeki villalar hakkında da konuşan Güngör, "Üç kata sahip villaların birinci katında 55 m2lik bir salon, 38 m2'lik büyük bir teras bulunacak. İkinci katta ise yine 32 m2lik bir teras yer alacak. Net 350 metrekarelik 4 özel villalar, cam giydirme cephesi ile fark yaratacak. 3 katında ayrı bir yaşam alanının sunulacağı villaların bodrum katında sauna ve jakuzi yer alacak. İçten asansörlü sisteme sahip villalarda standart özellik eşsiz deniz manzarası olacak" ifadesini kullandı.
Sözcü


Geri Dön